google-site-verification: googlecff0d7f41b1ae174.html"

dimecres, 12 de març del 2014

Taller de poesia

Avui els alumnes de 6è hem tingut la visita de l'escriptora Cinta Mulet.
Hem realitzat un taller de poesia: hem llegit poemes, els hem representat, hem fet manualitats i ens ho hem passat molt bé.







L’alcalde visita l’Escola Salou durant l’inici de la setmana cultural pel seu desè aniversari

L’alcalde, Pere Granados, juntament amb la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez  i la regidora de Cultura, Maria Jose Rodríguez, han visitat l’Escola Salou del municipi que enguany celebra els 10 anys des de la seva creació. L’escola ha iniciat avui la ‘Setmana Cultural’ dedicada al desè aniversari amb una sèrie d’activitats, tallers i treballs educatius que finalitzaran amb la Cloenda de la Setmana Cultural el proper divendres 14 de març a les 15.15 hores.
L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la directora del centre, Anna Llop, han realitzat un recorregut per l'Escola Salou que compta amb uns murals fotogràfics que testimonien la seva història . Durant la trobada, s’ha parlat de la consolidació de l’escola després d’aquesta primera dècada de treball educatiu. La directora, Anna Llop, ha destacat el paper d’alumnes i professors que, segons ha dit “doten d’una gran estabilitat al centre” i “han fet realitat aquest projecte del que ens podem sentir orgullosos”. Per la seva part, l’alcalde s’ha felicitat de la feina duta a terme fins al moment i l’empenta que ha agafat el centre gràcies a l’esforç i la dedicació de l’equip directiu i docent. Granados, a més, ha recordat que  “l’Ajuntament ofereix el seu suport per col•laborar en tot allò que calgui”.
L’escola ha fet un treball de cooperació, investigació i recerca per tal de recopilar informació i compartir-la amb els actuals alumnes de l’Escola.  En aquest sentit, s’han programat un conjunt d’activitats lúdiques i culturals per recordar la trajectòria del centre incloent un recull fotogràfic.  A més, tots els alumnes realitzaran diferents activitats per aprofundir en el coneixement del centre.  Així per exemple, els alumnes de 4t, 5è i 6è explicaran el que van fer ells l’any 2007-2008 . Elaboraran una presentació Powerpoint,  realitzaran un recorregut per l’escola i un pastís de cartró dels 10 anys, entre d’altres activitats.
Els alumnes de cicle inicial, faran un recorregut dels 10 anys  a través d’un itinerari proposat pels professors. Realitzaran un mapa mundi per reconèixer els continents, monuments i elaboraran una disfressa.
Els alumnes de cicle mitjà investigaran l’evolució de l’escola, passaran també un powerpoint de les diferents escoles del món. També tindran l’oportunitat d’escoltar diferents anècdotes de l’escola que s’han viscut durant aquests anys. Per la seva part, els alumnes de cicle superior també faran activitats i tallers com filmar un pel•lícula i fer-ne la projecció.
La directora del centre ha aprofitat l’ocasió per agrair ‘la rapidesa i eficàcia en com s’ha gestionat i dut a terme l’enjardinament de l’entrada principal de l’escola per tenir-ho enllestit durant aquesta setmana cultural”.


dimarts, 11 de març del 2014

SETMANA CULTURAL A INFANTIL

 ELS NENS I LES NENES DE INFANTIL FEM TALLERS INTERNIVELLS.
AQUEST ANY CELEBREM QUE LA NOSTRA ESCOLA FA 10 ANYS I
UN DELS TALLERS QUE FEM ES FABRICAR CUBS CAKES JA QUE UN ANIVERSARI NO ES ANIVERSARI SI NO TE UN PASTÍS.








MIREU QUINS CUBS CAKES MES BONICS QUE HEM FET ENTRE TOTS !!!

ENTRE TOTS HEM PENSAT UNA FRASE PER LA NOSTRA ESCOLA, I LA HEM ESCRIT A LA PISSARRA.

Jubilació de la professora d'anglès Carmen Olivera

A finals de febrer s'ha jubilat la nostra professora d'anglès, la Sr. Carmen Olivera.
Nascuda a Barbastro (Osca), mestra especialista d'anglès 

Serveix:

·          5 cursos de mestra a les poblacions de Zaragoza, Fraga i Zaidin
·         27 anys d'especialista d'anglès a l'Escola Torroja Miret de Vilaseca (Tarragona).
·         Especialista d'anglès a l'Escola Salou des del curs 2005-2006 (8 anys i mig).
En total 40 anys treballats al món de l'Ensenyament.






L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, han realitzat un acte de reconeixement amb motiu de la jubilació de Carme Olivera, professora de l’escola Salou. La professora ha estat acompanyada de la directora del centre, Anna Llop, i de tot l’equip docent que ha volgut estar al seu costat en aquest reconeixement.
L’alcalde li ha traslladat l’agraïment en nom de la Corporació i del municipi per la feina realitzada en la formació de molts nens i joves que han passat per les escoles de les que ha format part on ha desenvolupat la seva carrera professional com a mestre especialista en anglès. 
L’alcalde de Salou li ha desitjat molta sort i li ha agraït la implicació amb els alumnes de Salou i ha destacat “la seva professionalitat i valors”. El batlle ha aprofitat per agrair  “l’esforç que realitzen els professors en a aquests temps més difícils que viu la societat actual”. En nom de la Corporació, se li ha fet entrega d’una placa commemorativa. Carme Olivera s’ha fet una foto de família amb tot l’equip docent.

dilluns, 10 de març del 2014

A P-5 ELS PARES EXPLIQUEN EL SEU OFICI

 EL DAVID, ÉS EL PARE DEL PAU , I ESCRIU LLIBRES 
 ENS HA EXPLICAT UNA LLEGENDA MOLT BONICA
 TAMBÉ HEM FET TITELLES DELS PERSONATJES QUE SURTEN A LA LLEGENDA.
 MIREU, MIREU LES TITELLES TAN BONIQUES QUE HEM FET
MIREU QUE CONTENT  ESTÀ EL PAU AMB EL SEU PARE.
DAVID TORNA QUAN VULGUIS A EXPLICAR-NOS UNA ALTRA LLEGENDA.
MOLTES GRÀCIES !!!!