google-site-verification: googlecff0d7f41b1ae174.html"

divendres, 5 de febrer de 2016

dimecres, 3 de febrer de 2016

PER CARNAVAL TOT S'HI VAL

 Com cada any el Rei Carnestoltes ha arribat a l'escola i les seves ordres hem de cumplir.

Dimecres 3 de febrer:
"Al matí, si no vols tenir fred, el cap ben tapat el portaràs!!!"


Dijous 4 de febrer:
"Dijous un pentinat divertit portaràs!!!"
CELEBREM LA FESTA MAJORUna mama de l'escola ens ha portat el vestit de diable que acompanya la Morena i al Jaume tutor de P3 li queda molt bé!


Els nens i nenes d'Educació Infantil hem jugat amb confeti, mireu que bé ens ho hem passat:


dimarts, 2 de febrer de 2016

Ballem sardanes
La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou conjuntament amb la regidoria de Cultura i Festes han organitzat un any més la Gran Ballada de Sardanes de Festa Major entre les escoles del municipi. Els joves de 4art i 5è de primària de les escoles Vora-Mar; Salou; Elisabeth; Santa Maria del Mar i l’Europa han fet diverses rotllanes al pavelló Salou centre ballant diverses sardanes en aquesta 16a edició de la trobada. Els joves, que han estat practicant la dansa un cop per setmana en els darrers dos mesos avui, davant molts pares, han mostrat la seva habilitat amb el ball.
La regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, s’han sumat a les rotllanes i han volgut agrair l’esforç que fan els tutors de les diverses escoles per participar en aquest acte. Any rere any el pavelló d’esports s’omple en una trobada de reivindicació d’una de les tradicions més arrelades a la cultura catalana. Tots els nens i nenes participants, així com els professors, han rebut de record una gorra amb la bandera de Salou.