google-site-verification: googlecff0d7f41b1ae174.html"

dimarts, 11 de març del 2014

Jubilació de la professora d'anglès Carmen Olivera

A finals de febrer s'ha jubilat la nostra professora d'anglès, la Sr. Carmen Olivera.
Nascuda a Barbastro (Osca), mestra especialista d'anglès 

Serveix:

·          5 cursos de mestra a les poblacions de Zaragoza, Fraga i Zaidin
·         27 anys d'especialista d'anglès a l'Escola Torroja Miret de Vilaseca (Tarragona).
·         Especialista d'anglès a l'Escola Salou des del curs 2005-2006 (8 anys i mig).
En total 40 anys treballats al món de l'Ensenyament.






L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, han realitzat un acte de reconeixement amb motiu de la jubilació de Carme Olivera, professora de l’escola Salou. La professora ha estat acompanyada de la directora del centre, Anna Llop, i de tot l’equip docent que ha volgut estar al seu costat en aquest reconeixement.
L’alcalde li ha traslladat l’agraïment en nom de la Corporació i del municipi per la feina realitzada en la formació de molts nens i joves que han passat per les escoles de les que ha format part on ha desenvolupat la seva carrera professional com a mestre especialista en anglès. 
L’alcalde de Salou li ha desitjat molta sort i li ha agraït la implicació amb els alumnes de Salou i ha destacat “la seva professionalitat i valors”. El batlle ha aprofitat per agrair  “l’esforç que realitzen els professors en a aquests temps més difícils que viu la societat actual”. En nom de la Corporació, se li ha fet entrega d’una placa commemorativa. Carme Olivera s’ha fet una foto de família amb tot l’equip docent.