google-site-verification: googlecff0d7f41b1ae174.html"

dissabte, 14 de desembre del 2013

Actuació de la Coral de l'Escola Salou

El dijous dia 12 de desembre totes les corals escolars de Salou es van reunir al TAS per la celebració del Nadal 


Actuació de la coral de l'Escola Salou

divendres, 13 de desembre del 2013

dimecres, 11 de desembre del 2013

Els alumnes de 6è fan acrosport

L'acrosport és un esport acrobàtic-coreogràfic que integra tres elements fonamentals: formació de figures o piràmides corporals, acrobàcies i elements de força, i flexibilitat a més d'equilibris com a transicions entre figures











dimarts, 10 de desembre del 2013

Els alumnes de 6è visiten la Vila romana de Barenys

El parc arqueològic de la vila romana de Barenys està format per les restes d’un jaciment d’època romana, corresponents a un edifici destinat a la producció de ceràmica que es posa en funcionament entre el segle I a.C. i I d.C. En aquest moment, els romans arribats a Tàrraco construeixen nombroses viles per explotar els recursos de la zona.
    

El conjunt arqueològic de Barenys estava destinat a la fabricació de materials de construcció i d’àmfores per a l’exportació de vi tarraconense. Consta d’un forn per coure ceràmica que conserva completament la cambra de foc i, al seu costat, hi ha restes d’un gran espai columnat que correspondria als tallers on els terrissers treballarien les peces de fang.



  
Tot i que les restes conservades són molt reduïdes, també es considera l’existència d’una premsa per a produir vi, gràcies a la troballa d’uns contrapesos que suggereixen que es tractaria d’una premsa de palanca. S’han conservat també diverses restes d’àmfores i altres contenidors que servirien per emmagatzemar-hi el vi procedent de vinyes plantades a les proximitats.