google-site-verification: googlecff0d7f41b1ae174.html"

dijous, 11 d’octubre del 2012

Personal Escola Salou Curs 2012 - 2013


1.1 El claustre de mestres
Educació Infantil:

P-3 Judiht Pascual Belén Martí
P-4 Lola Gonzàlez / Nelly Monné 
P-5 Cristina Ferré / Mª José Heras
Suport  Anna Martínez

Educació Primària

1r Núria Tomàs / Ester Rovira
2n Ester Rabasó / Enriqueta del Olmo
3r Glòria Garriga / Carme Bonet
4t Pilar Munté / M. Eugènia Bové
5è Sebastià Roig /  Vicens Jaime
6è Raquel Càceres / Gemma Subirats

Especialistes
Educació Física Àlex Pulet / Sebastià Roig
Educació Musical Pere Pons
Anglès Carmen Olivera / Rosana Alonso
Educació Especial Maite Masagué / Victòria Garcia
Religió Mercè Roig

Equip Directiu
Directora Anna Llop
Cap d’Estudis Marian Castillo
Secretària Glòria Garriga

1.2 Personal de Serveis i Administració
Consergeria Pascual Domingo
Administrativa Genisa Valero

1.3 Altres
Coordinador LIC Joan Chavarria
Psicopedagoga Pilar Masdeu
Logopeda Neus Puig
Fisioterapeuta Sònia Higueras
Treballadora Social Rosario Moreno
Monitora Teatre Magda Hernández
Assessora Plàstica Anna Tiñena
      Tècnica EI Laura Loran
      Vetlladores Neus de Sa / Mercè Farré

dimarts, 9 d’octubre del 2012

Col·lecció de cromos virtuals

 Ilustrum és una web catalana que permet fer col·leccions virtuals. Funciona com una xarxa social en què els usuaris es poden intercanviar els cromos que els falten. La mecànica és senzilla: un cop registrats, tenim accés a més de cent col·leccions, de setze temàtiques diferents: d'art, ciència, cinema o còmic, fins a esports, moda, literatura, història o naturalesa. Són àlbums dedicats, per exemple, als monuments de Tarragona, al món dels bolets, el sistema solar,  l'univers de Tintín o a grups de música en català. 
Cada col·lecció té un nombre determinat de cromos virtuals, anomenats "ilustrums", que aconseguirem si encertem les preguntes que planteja cada àlbum sobre el tema en qüestió. Com més de pressa es contesti, més cromos es poden guanyar. Hi ha tres tipus d'"ilustrums", segons si és més o menys fàcil que surtin aleatòriament en el moment de respondre les preguntes. 
Per poder accedir a les preguntes hem de gastar uns punts (anomenats "sestertius"), que aconseguim automàticament cada dia que entrem a la web, com una mena de sou. Participar-hi és gratuït, tot i que hi ha l'opció de comprar comodins o més preguntes per aconseguir més opcions de cromos. Si ens toquen cromos repetits, els podem intercanviar amb els altres usuaris que facin la mateixa col·lecció. També tenim l'opció de jugar directament a través de Facebook. A mesura que anem completant àlbums anirem pujant de nivell en la classificació dels usuaris, i tindrem accés a rebre més punts diaris.
A més de completar col·leccions, els usuaris també tenen l'opció de crear-ne de noves, quan n'hagin completat deu. Cada col·lecció nova ha d'anar acompanyada de 500 preguntes, de manera que els nous jugadors puguin obtenir els seus cromos. Com que cada cromo virtual pot anar acompanyat d'informació afegida sobre la imatge (a la que s'accedeix clicant sobre el cromo), Ilustrum pot ser una bona eina educativa per a professors que vulguin plantejar col·leccions als seus alumnes.
Ilustrum, creada per uns emprenedors tarragonins, ja té milers de seguidors a tot el món 
Ilustrum va néixer el juny del 2011 i ja té prop de 50.000 usuaris. L'equip responsable el formen Albert Abelló Hierro i Albert Abelló Lozano, fundadors i gerents d'Ilustrum, a més de Xavier Guardiola, Pere Huguet, Gerard París, Oleguer Huguet i Marta Palau. Gerard Martí s'encarrega del màrqueting i Pau Nin i Roger Gascon, de les relacions públiques. L'il·lustrador de la web és en Pol Cunyat.