google-site-verification: googlecff0d7f41b1ae174.html"

dissabte, 19 de març de 2011

Sardanes al pavelló de Salou

Els alumnes de 3r durant la setmana de Festa Major de Salou van anar al pavelló municipal, conjuntament amb totes les altres escoles del poble ha ballar sardanes.
divendres, 18 de març de 2011

Programa Fish & Chips a internet

Ja es pot veure a tv3 "a la carta" el programa a on van participar els alumnes de 6è

En aquest programa dues escoles es posen a prova: han de superar quatre proves per guanyar el premi!


Clica en aquesta direcció per veure'l
dijous, 17 de març de 2011

Cosmocaixa 5è

El passat divendres 4 de març, els nens i nenes de 5è van disfrutar molt durant la visita al Cosmocaixa de Barcelona. Van aprendre molt sobre l'energia i l'electricitat als tallers que van participar, i també durant la visita al museu.


Mireu!


dimecres, 16 de març de 2011

Projecte de 5è

Els alumnes de 5è han realitzat diferents treballs durant el Projecte de classe:

Egipcis, grecs, mesopotamis, cartaginesos i fenicis

dimarts, 15 de març de 2011

dilluns, 14 de març de 2011

Visita el vaixell "Vell Marí"Els alumnes de Cicle Superior fa uns mesos van anar a visitar el vaixell d'investigació "Vell Marí", de l'Obra Social de La Caixa, en la seva campanya de recerca en com afecta el canvi climàtic als coralls i posidònies del fons del mar i a les aus marines de la Mediterrània.


Un cop a bord, els nens van conèixer els instruments de mesura dels científics i van prendre consciència de la necessitat de cuidar el mar com a part fonamental del nostre ecosistema.
Els fons marins, els coralls i les gorgònies, i com els afecten els canvis de temperatura, van centrar part de la campanya de recerca de la pròxima temporada del "Vell Marí". Es tracta d'obtenir dades que permetin fer previsions realistes de quin futur espera a la Mediterrània. Aquest estiu, a més el "Vell Marí" estudiarà els efectes del canvi climàtic sobre les aus marines.
diumenge, 13 de març de 2011

Iniciació a l'handbol

Els alumnes de 4rt durant aquestes setmanes han realitzat les sessions d'iniciació a l'handbol, mitjançant diferents jocs i llançaments.

Llançaments a porteria per parelles mitjançant passades.Joc: "Les 10 passades"


Joc: " Pilota torre"