google-site-verification: googlecff0d7f41b1ae174.html"

dimecres, 6 de maig del 2015

EL MAR (setmana cultural)
























Aula Oberta

Els alumnes participants a l’Aula Oberta d’Expressió Oral demostren els coneixements adquirits al TAS


El dimecres 29 d’abril a partir de les 17,30 els alumnes van pujar a l’escenari per demostrar l’aprenentatge d’aquest curs

Treballar l’expressió oral a l’escola fa que l’alumne assimili tota una sèrie d’estratègies per parlar en públic a través del joc. Es per això que el Teatre Auditori de Salou va acollir el proper dimecres 29 d’abril l’escenificació dels cursos que s’han dut a terme a través del programa ‘Aula Oberta d’Expressió Oral’ per part de les escoles de Salou on hi participaran les diverses escoles del municipi: Vora Mar, que va representar “Els Contes. Vet aquí una vegada...”; l’escola Salou, que va representar “El mar”; l’escola Europa, amb la representació de “El Teatre: l’art de Talia”; l’escola Santa Maria del Mar, amb l’obra “En divertim!”; i l’escola Elisabeth, amb l’escenificació “Amb poemes de la mà, vaig i aprenc sense parar!”.
La regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, explicava que “no és pretén ensenyar a l’alumne a fer d’actor, sinó a conèixer i a desenvolupar el seu potencial comunicatiu, reflexionar i obrir les emocions, augmentar el nivell de comprensió i potenciar la concentració, la desinhibició, la sensibilitat i la seguretat”. Així, a través d’aquest programa que subvenciona la regidoria d’Ensenyament  i que porta ja anys desenvolupant-se als centres es duen a terme un seguit d’entrenaments de cara a l’alumne per que aprenguin a expressar-se millor en cada circumstància concreta.
 L’Aula Oberta d’Expressió Oral vol dotar a l’alumne de capacitat d’oratòria i de parlar en públic.






EL KUAIS ENS HA PORTAT EL COLL I EL COS!