google-site-verification: googlecff0d7f41b1ae174.html"

divendres, 21 de maig del 2010












Els nens i nenes de 1r A i 1r B hem visitat aquesta setmana la gelateria La Ibense. Ens hem posat un gorro de paper per a transformar-nos en gelaters i descobrir com s'elaboren els gelats, quins ingredients i quins estris s'utilitzen. Hem elaborat gelat de maduixa i a més a més l'hem tastat!! Uummm, que bo!!!

dijous, 20 de maig del 2010

COLÒNIES A LES PILES. NENS I NENES DE 2n

El passat 10 i 11 de maig els alumnes de 2n vam anar de colònies a Les Piles (La Conca de Barberà). Allí no vam parar ni un moment : vam fer un joc de pistes pel poble per descobrir quines coses s’hi amagaven, vam fer de pagesos i de grangers, vam fer magdalenes (mmm....!), un taller de buscar “bitxos” i un imant i per la nit... un safari nocturn, amb les llanternes! També vam tenir cura de mantenir la casa de colònies neta i ordenada. Vam aprendre un munt de coses i vam passar dos dies molt divertits!!!

































dimarts, 18 de maig del 2010

TALLER : UN CIRCUIT ELÈCTRIC

Aquí teniu una mostra del taller que vam realitzar els alumnes de 2n en motiu de la Setmana Cultural que vam dedicar als invents. Els pares i mares ens van ajudar a construir un circuit elèctric que ens vam endur cap a casa...amb pila, bombeta, portabombetes, cables, interruptor... i funciona!!!







Altres activitats que vam realitzar per estudiar els invents va ser una Cronologia dels més importants de la història. Hem après un munt… d’Edison, Galileu, Leonardo, Fleming, Nobel…