google-site-verification: googlecff0d7f41b1ae174.html"

divendres, 26 de febrer del 2016

A L'ESCOLA TREBALLEM AMB TAULETES DIGITALS





 FONS EDUCATIU


L'Ajuntament de Salou va lliurar ahir deu xecs per import de quasi 50.000 euros als centres educatius del municipi pels diversos projectes presentats als Fons educatius. L'ESCOLA SALOU va presentar el projecte: LES TAULETES DIGITALS A E. INFANTIL I PRIMÀRIA.

Amb els diners obtinguts s'ha adquirit una aula digital amb tauletes que porta el software TABALIVE, i a través d'aquest ens permet gestionar-les a través del núvol,  veure des d’un ordinador o una tauleta el que estan treballant els alumnes, compartir pantalles, controlar la navegació per internet de manera segura, seleccionar les aplicacions, mostrar als alumnes només el que han de fer servir, realitzar controls d’avaluació i bloquejar-les en un moment donat, etc.
 Les tauletes digitals les utilitzen els alumnes de P3 fins a 6è i els  suposa l’accés a una gran quantitat de materials  i aplicacions, que ajuden a que la tasca d’aprendre sigui més fàcil i engrescadora. 
  Les aplicacions que utilitzen els alumnes Educació infantil estan encaminades a treballar: l’orientació espaial, la lecto-escriptura, memòria, càlcul i l’aprenentatge de la llengua anglesa.
 A Educació primària les aplicacions ajudaran a  millorar les competències bàsiques en tots els seus àmbits: lingüístic, matemàtic, coneixement del medi, digital i educació en valors.
 

dilluns, 22 de febrer del 2016

Benvolguts pares i mares,gràcies a la vostra col·laboració i al suport de l'Ampa, hem pogut adquirir dos desfibradors, un pediàtric i l'altre d'adults per l'escola.
 Persones del centre es formaran en el funcionament de l'aparell. Aquest disposa d'un dispositiu de seguretat que no el posa en funcionament sinó considera necessari.
 

Ja som un centre cardio- protegit!!!.