google-site-verification: googlecff0d7f41b1ae174.html"

dimecres, 12 de març del 2014

L’alcalde visita l’Escola Salou durant l’inici de la setmana cultural pel seu desè aniversari

L’alcalde, Pere Granados, juntament amb la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez  i la regidora de Cultura, Maria Jose Rodríguez, han visitat l’Escola Salou del municipi que enguany celebra els 10 anys des de la seva creació. L’escola ha iniciat avui la ‘Setmana Cultural’ dedicada al desè aniversari amb una sèrie d’activitats, tallers i treballs educatius que finalitzaran amb la Cloenda de la Setmana Cultural el proper divendres 14 de març a les 15.15 hores.
L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la directora del centre, Anna Llop, han realitzat un recorregut per l'Escola Salou que compta amb uns murals fotogràfics que testimonien la seva història . Durant la trobada, s’ha parlat de la consolidació de l’escola després d’aquesta primera dècada de treball educatiu. La directora, Anna Llop, ha destacat el paper d’alumnes i professors que, segons ha dit “doten d’una gran estabilitat al centre” i “han fet realitat aquest projecte del que ens podem sentir orgullosos”. Per la seva part, l’alcalde s’ha felicitat de la feina duta a terme fins al moment i l’empenta que ha agafat el centre gràcies a l’esforç i la dedicació de l’equip directiu i docent. Granados, a més, ha recordat que  “l’Ajuntament ofereix el seu suport per col•laborar en tot allò que calgui”.
L’escola ha fet un treball de cooperació, investigació i recerca per tal de recopilar informació i compartir-la amb els actuals alumnes de l’Escola.  En aquest sentit, s’han programat un conjunt d’activitats lúdiques i culturals per recordar la trajectòria del centre incloent un recull fotogràfic.  A més, tots els alumnes realitzaran diferents activitats per aprofundir en el coneixement del centre.  Així per exemple, els alumnes de 4t, 5è i 6è explicaran el que van fer ells l’any 2007-2008 . Elaboraran una presentació Powerpoint,  realitzaran un recorregut per l’escola i un pastís de cartró dels 10 anys, entre d’altres activitats.
Els alumnes de cicle inicial, faran un recorregut dels 10 anys  a través d’un itinerari proposat pels professors. Realitzaran un mapa mundi per reconèixer els continents, monuments i elaboraran una disfressa.
Els alumnes de cicle mitjà investigaran l’evolució de l’escola, passaran també un powerpoint de les diferents escoles del món. També tindran l’oportunitat d’escoltar diferents anècdotes de l’escola que s’han viscut durant aquests anys. Per la seva part, els alumnes de cicle superior també faran activitats i tallers com filmar un pel•lícula i fer-ne la projecció.
La directora del centre ha aprofitat l’ocasió per agrair ‘la rapidesa i eficàcia en com s’ha gestionat i dut a terme l’enjardinament de l’entrada principal de l’escola per tenir-ho enllestit durant aquesta setmana cultural”.