google-site-verification: googlecff0d7f41b1ae174.html"

dimecres, 24 de març de 2010

INVESTIGUEM LES PLANTES A 2n

Aquests darrers dies vam estar investigant el món de les plantes com a part del temari de Coneixement del Medi. Vam fer un hivernacle: primer vam posar les llavors en un pot ple d’aigua, li vam escriure el nom i vam esperar 24 hores abans de canviar les llavors a l’hivernacle. Només va caler llum i aigua i les llavors van començar a germinar!!! Mireu, mireu quines llenties i quins brots tendres d’amanida!!!

També vam confegir un herbari: vam portar fulles de casa, amb la informació, les vam premsar durant 15 dies. Quan ho vam destapar estaven ben primetes… les plantetes!!! Per últim, vam fer una fitxa de cada planta, amb el nom i vam escriure tot el que sabíem. Tenim l’herbari a la classe, si voleu, ens el demaneu!!!dimarts, 23 de març de 2010

COM TREBALLEN ELS CARTERS?

AVUI A VINGUT EL PARE DE LA NAROA I ENS HA EXPLICAT COM TREBALLEN ELS CARTERS. HEM ESCRIT UNA CARTA, LI HEM POSAT UN SEGELL I L'HEM TIRAT A LA BÚSTIA DE CORREUS.
ENS HA EXPLICAT QUE ELL REPARTEIX LES CARTES AMB UNA MOTO I.... ENS HA DEIXAT PUJAR! ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!


MIREU, MIREU QUE FAN LES INFERMERES


Les infermeres també han vingut a la classe dels dinosaures!

AVUI L'EUGENIA I L'ISABEL , MARES DE LA MÍRIAM I DE L'ANNA, HAN ENSENYAT ALS NENS DE P5-A (LES GIRAFES ) LA FEINA D'UNA INFERMERA.


HEM ESCOLTAT ELS SONS DEL NOSTRE COR AMB UN FONENDOSCOPI , ENS HAN BENAT EL CAP, LA MÀ ..., HEM VIST UN MICROBI "DOLENT" . ENS HA AGRADAT MOLT FER DINFERMERES I D'INFERMERS.

diumenge, 21 de març de 2010

LA MARE DE LA MAYTE ENS ENSENYA LA FEINA DE MARE

LA MARE DE MAYTE ENS EXPLICAT QUÈ FA UNA AMA DE CASA, UNA MAMÀ.
LES MARES SABEN FER DE TOT: CUINERES, MESTRES, METGES, ...I MOLTES COSES MÉS.
MIREU, MIREU , ENS HA ENSENYAT A CUIDAR AL BEBÉ , EL GERMANET PETIT DE LA MAYTE QUE ES DIU TOMÀS.
A TOTS ENS AGRADEN MOLT ELS NENS PETITS . L'HEM FET MASSATGES AMB OLI , L' HEM CANVIAT EL BOLQUER .