google-site-verification: googlecff0d7f41b1ae174.html"

dijous, 8 d’octubre del 2009

Presentació

Benvolgudes famílies,

En començar aquest nou curs escolar 2009-10, l’Equip Directiu i el Claustre de professors i professores volem saludar-vos i donar-vos una altra vegada la benvinguda a la nostra escola.

En aquesta guia que us fem arribar hi trobareu la informació necessària pel que fa als aspectes bàsics de l’estructura, l’organització i el funcionament del col·legi per aquest curs que ara iniciem.

També us volem animar a participar activament en totes les activitats dirigides a les famílies i que seguiu de prop l’evolució acadèmica dels vostres fills i filles.

Així mateix, considerem imprescindible recordar-vos la importància de la vostra implicació en el funcionament dels òrgans que us representen dins la Comunitat Educativa a la que tots pertanyem: el Consell Escolar i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA).

Si-us-plau, llegiu amb atenció aquesta Guia i els comunicats i informes que us aniran arribant al llarg del Curs, ja que seran uns dels instruments bàsics de comunicació entre el col·legi i vosaltres.

Rebeu una cordial salutació i, com sempre, restem a la vostra disposició.