google-site-verification: googlecff0d7f41b1ae174.html"

dimarts, 20 de novembre de 2012

COMENCEM EL CURS AMB PREMIS!


El dissabte dia 20 d’octubre a les 12 hores i al Museu d'Art Modern de la  Diputació de Tarragona, va tenir lloc l’entrega de premis als alumnes que van participar amb els seus dibuixos, el curs passat, dins el projecte del MAMT Pedagògic Ets un artista... i exposes al MAMT. Calendari 2013.

L’alumne de la nostra escola Adam Orive Ouatik de 5è B va estar seleccionat i va poder veure la seva obra exposada al museu i a més formant part d’un mes del calendari del museu.El  dimecres dia 24 d’octubre 2012 va tenir lloc l’acte d’entrega de la XI edició dels Premis 30 d’octubre al Teatre Auditori de Salou a les 17.30h per als participants dels grups A, B en Creativitat infantil i juvenil en  l’especialitat arts plàstiques i en l’especialitat literària.

L’alumna Andrea Martín Pérez va guanyar el 3r premi del Grup A amb l’obra Lluna verda, l’alumna Marta Salas Costa va guanyar el 2n premi del Grup B amb l’obra La tempesta d’estiu i l’alumne Santi Osuna Fernández el 3r premi del Grup B amb l’obra Blancaneus.

En l’especialitat literària en va formar part del jurat la professora del centre Sra. Mª Eugènia Bové Domingo.

L’alumne Izan Méndez Chávez va guanyar el 2n premi del Grup B amb l’obra Pere el pintor.

Des de l’escola volem manifestar la nostra satisfacció pels premis obtinguts, felicitar als artistes i encoratjar als alumnes i mestres a continuar en aquesta línia.