google-site-verification: googlecff0d7f41b1ae174.html"

dimecres, 8 de juny de 2011

Premi Baldiri i Reixac

El nostre centre Escola Salou ha participat aquest curs en els Premis Baldiri i Reixac, amb el treball que van realitzar el curs passat els alumnes de 4t, amb la seva tutora M. Eugènia Bové Domingo.
El premi que hem guanyat ha estat en la modalitat treball d'alumnes, amb el nom
"`Conèixer el nostre municipi de Salou". es tracta d'un projecte sobre el municipi de Salou, on els nens han treballat la història, la cultura, els monuments, els edificis, fent incidència amb els xalets modernistes del passeig, el port, el faro, la torre Vella, etc. Això ha permès al nostre alumnat, alguns de procedència molt diversa, conèixer més profundament el municipi on estan vivint.


Aquests premis els organitza la Fundació Lluís Carulla i es premia els treballs que promouen la llengua, la cultura i els valors, així com l'estímul i reconeixement a l'escola catalana. Rebre aquest premi, és un reconeixement molt gran dintre del món de l'ensenyament, i ens en sentim molt orgullosos.
El premi el vam rebre el passat diumenge dia 5 de juny, a les 13 hores al Casal de l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà), en un acte que va estar presidit pel Molt Hble. Sr. Artur Mas i Gavarró, president de la Generalitat de Catalunya.
De la nostra escola hi assistiren 120 persones, entre pares, alumnes i mestres. Va ser una festa molt bonica i tots en vam gaudir !!!!