google-site-verification: googlecff0d7f41b1ae174.html"

divendres, 24 d’octubre del 2008

EXCURSIÓ 3er: MUSEU PAU CASALS














Hola,
El dia 21 d'octubre van anar amb l'autobus a Coma-ruga a veure el museu de Pau Casals. Quan vam arribar vam esmorzar, desprès va venir un professor que es deia David que ens va ensenyar l'auditori, ens va explicar que era i que podien fer allí.
Desprès ens va donar una entrada i van seure en unes cadires molt còmodes. Vam cantar la cançò de la castanyera i finalment el David va tocar el piano.Més tard vam anar a veure la casa de Pau Casals, era molt bonica, estava al costat de la platja perquè a Pau Casals li agradava molt la platja. A l'hora de dinar van a un bosc i a la tarde el David ens va explicar com es feis un violoncel.
HA SIGUT MOLT DIVERTIT !!!
Fins la pròxima.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Como já sido habitual, o Trailers Blog - http://trailersblog.blogspot.com/ - lança uma vez mais uma votação online para eleger o Melhor Filme do Ano, bem como o Melhor Filme de Animação do Ano. A votação estará online até ao dia 25 de Fevereiro de 2009. Votem e elejam o Melhor Filme!

The Trailer Blog - http://trailersblog.blogspot.com/ - makes one more time, the election for The Best Movie Of The Year and for The Best Animation Movie Of The Year. The voting will be online until February 25th, 2009! Vote and elect The Best Movie!

Pedro Afonso
(Responsável do Blog :: The Blog Responsable)