google-site-verification: googlecff0d7f41b1ae174.html"

dijous, 16 de gener del 2014

Els treballs de jardineria a l’exterior de l’Escola Salou

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha visitat avui l’Escola Salou juntament amb la regidora de Manteniment de la Ciutat, Serveis i Via Pública, Maria José Rodríguez, per tal de comprovar de primera ma els treballs de jardineria que s’estan realitzant. Dos operaris treballen per condicionar aquesta àrea i millorar l’entorn del centre.
L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “es tracta d’una millora necessària per potenciar la imatge de l’escola i per millorar qualitat de l’entorn i el confort”. Granados ha manifestat que “intentem prioritzar les necessitats dels centres educatius i realitzar millores en matèria de manteniment i adequació donat que és l’espai on els nens i joves de la nostra ciutat passen molt de temps ”. En aquesta zona, després de les obres realitzades per la Generalitat de Catalunya, l’adequació de la jardineria va quedar pendent i l’Ajuntament de Salou ho ha assumit finalment realitzant aquesta plantació.
L’heura i l’espígol han estat les plantes triades pel parterre de l’entrada. També s’han plantat ginestes i pròximament es plantaran arbres.  “S’han escollit plantes autòctones sense necessitat de rec, que s’adaptaran bé al clima de Salou per tal de facilitar les atencions” ha explicat la regidora.  La directora del Centre, Anna Llop, s’ha mostrat molt satisfeta amb la millora i agraït a l’Ajuntament la seva col·laboració donat que es tracta d'una necessitat detectada des de fa temps.